Tăriceanu, despre demisia șefului DIICOT: Cred că Iohannis își depășește atribuțiile

DIICOT
DIICOT

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că președintele Klaus Iohannis și-a depășit atribuțiile, solicitând demisia lui Felix Bănilă din funcția de procuror-șef al DIICOT. 

„Cred că președintele își depășește atribuțiile. Dacă prim-ministrul sau altcineva ar fi făcut lucrul acesta imediat ar fi fost taxat de imixtiune în treburile justiției", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, miercuri seara, la Digi 24.

„Pe de altă parte, este evident că această anchetă de la Caracal prelungindu-se nu apare niciun rezultat, drept pentru care avem o telenovelă fără sfârșit, seară de seară, pe toate televiziunile. Un spectacol... nu știu de ce există această dorință a publicului pentru aceste lucruri care s-au întâmplat. Se întâmplă și în alte țări astfel de chestiuni, dar sigur că instituțiile, fie că vorbim de poliție, de procuratură, intervin și găsesc rezolvarea cazului mult mai repede. La noi, într-adevăr suntem la două luni și jumătate de când a început această dramă, această tragedie și procuratura bate pasul pe loc", a completat Tăriceanu.

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat că și-a depus demisia de onoare la Ministerul Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel