Tăriceanu, de acord cu restructurarea Guvernului

Calin Popescu Tariceanu, declaratii de presa
Calin Popescu Tariceanu, declaratii de presa

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că ar fi fost "utilă" varianta restructurării Executivului, având în vedere că "preşedintele face acelaşi joc de a bloca activitatea Guvernului".

"Acest subiect ţine aproape exclusiv de resortul premierului, care are responsabilitatea cabinetului. Eu mi-am spus punctul de vedere. Mi-l păstrez. Cred că ar fi fost, în acest moment, utilă o restructurare, dintr-un motiv foarte clar: preşedintele văd că este dispus la fiecare propunere de remaniere care este determinată nu de necesitatea schimbării unor miniştri pentru lipsa de performanţă, ci pentru că urmează să plece la Bruxelles în calitate de eurodeputaţi, sunt motive obiective şi chiar şi în aceste situaţii preşedintele face acelaşi joc, pe care l-a făcut de un an încoace, de a bloca activitatea Guvernului. De aceea cred că soluţia restructurării Guvernului ar fi fost una foarte eficientă, dar, în final, este de resortul premierului", a declarat Tăriceanu vineri la Senat.

El a precizat că nu a discutat cu premierul Dăncilă "în detaliu" acest subiect. "I-am spus care este punctul meu de vedere şi am înţeles că, după perioada acesata de săptămână de sărbători, cu Paştele şi cu 1 Mai, va analiza ce va face în continuare", a adăugat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel