Tăriceanu dă cărțile pe față despre ”forțele oculte”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, astăzi, că suspendarea este o acțiune posibilă, dar pe care nu și-o doresc. El îi recomandă președintelui Klaus Iohannis să respecte rolul pe care i-l conferă Constituția. 

”Suspendarea este o acțiune posibilă pe care nu ne-o dorim” a afirmat Călin Popescu Tăriceanu. El a adăugat că ”mi-e greu să vă spun dacă se mai ia în calcul o altă nominalizare”. 

Președintele Senatului a afirmat că recomandarea pe care i-o face lui Klaus Iohannis este să respecte rolul pe care i-l conferă Constituția. A subliniat că ”nu se poate ca cetățenii să voteze într-un fel și presedintele să-și dorească altceva. Poate să-și dorească doar la mod personal”. 

”Constituția nu este un fel de abecedar de reguli politice, cuprinde norme, reguli comun acceptate și care, când au fost incluse în Constitușie, nimeni nu și-a imaginat că va veni un președinte care să se joace la limită cu ele. Noi ne confruntăm cu această situație. Când ai un vot atât de clar și covârșitor nu încerci soluții” a mai spus Tăriceanu.

Cât despre forțele oculte pe care le-a amintit, președintele Senatului a spus că ”sunt componentele nelegitime, nedemocratice care acționează împotriva spiritului democratic, pot să fie instituții, oameni din instituții, nu ducem lipsă, uitați-vă la toată campania de dezinformare și intoxicare dusă în aceste zile cu privire la propunerea de prim-ministru”.

Călin Popescu Tăriceanu a mai afirmat că nu împărtășește părerea lui Kelemen Hunor cu privire la susținerea PSD în funcție de numele premierului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel