Tăriceanu, cu ochii pe PNL: Urmărim ce mai rămâne după curățenia cu "măturoiul"

Co-președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu-i iartă pe foștii săi colegi liberali pentru fuziunea cu PDL și anunță că partidul său va urmări cu atenție relația dintre PSD și UNPR la alegerile locale, dar și ce mai rămâne din PNL după curățenia cu "măturoiul anunțată de Administrația Prezidențială".

"Dacă vă amintiți, unul dintre motivele pentru care eu am inițiat Partidul Liberal Reformator, devenit ulterior ALDE, a fost reacția la mariajul împotriva naturii creat prin includerea în partidul Brătienilor a unor politicieni din echipa lui Băsescu, care au făcut mult rău României. Așa că nu vă puteți imagina că ALDE ar putea face vreo alianță cu un partid, PMP, din care face parte Traian Băsescu. La alegerile locale și parlamentare ALDE va merge pe liste separate. Ca să vorbesc de pe acum despre alianțe, înțelegeri și protocoale cu alte partide mi se pare prematur. Urmărim cu atenție relația dintre PSD și UNPR la locale, urmărim ce mai rămâne din PNL după curățenia cu măturoiul anunțată de Administrația Prezidențială", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, pentru evz.ro, întrebat dacă ia în calcul o alianță electorală cu PNL, PSD, UNPR, PMP la alegerile locale sau la cele parlamentare.

Totodată, Tăriceanu este convins că ALDE, "singurul partid parlamentar aflat în Opoziție față de Cabinetul Cioloș" în opinia sa, va fi "marea surpriză a alegerilor din acest an".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel