Tăriceanu: Criză politică majoră. Cred că face o mare greșeală

Tăriceanu
Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a comentat în direct la România TV atacul dur al lui Dacian Cioloş la adresa şefului statului, Klaus Iohannis. Liderul ALDE a declarat că Iohannis greşeşte atunci când îşi abandonează rolul constituţional şi politic, de arbitru imparţial. 

"Cred că preşedintele face o mare greşeală când renunţă la rolul constituţional şi politic, foarte important în România, de arbitru imparţial. Când preşedintele devine actor politic, el nu mai are niciun fel de credibilitate pentru a interveni în soluţionarea crizelor politice, iar România, dacă ne uităm, este într-o criză politică majoră", a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. 

Tăriceanu îl acuză pe Iohannis că nu încearcă revenirea la dialog şi diminuarea crizei politice. 

Tăriceanu: A furat STARTUL 

Nu este singura acuză la adresa şefului statului lansată de Călin Popescu Tăriceanu. După marşul demnităţii de la Braşov, liderul ALDE a declarat că Iohannis a "furat startul pentru campania prezidenţială". 

"Referendumul reprezintă o frumoasă diversiune făcută de preşedinte, care, aşa cum am spus, se şi dovedeşte. A început să meargă prin ţară la diferite mitinguri în campania pentru alegerile din Parlamentul European, vrând să fure startul pentru alegerile prezidenţiale. Preşedintele nu este un actor în rândul partidelor politice care să participe la această campanie. Deci, dacă preşedintele încearcă o astfel de diversiune să obţină susţinere, eu cred că oamenii trebuie să răspundă cu o monedă simplă şi clară, să nu participe la referendum", a mai spus Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel