Tăriceanu, contrazis de soție. Confirmă acuzația DNA

Fosta soție a lui Călin Popescu Tăriceanu, Ioana Valmar, confirmă acuzația DNA în legătură cu acesta.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că știa încă din 2006 că Tal Silberstein avea un interes anume asupra fostei ferme Băneasa și că i-ar fi cerut ajutorul să întocmească acte pentru acele bunuri.

Fosta soție a lui Tăriceanu a mai precizat că, în anul 2008, s-ar fi întâlnit cu Silberstein la Remus Truică acasă, unde ar fi discutat soluția pentru evitarea taxelor datorate pentru vânzarea bunului. Valmar susține că i-a povestit lui Tăriceanu despre această întâlnire, astfel că el avea cunoștință de cele discutate.

De asemenea, Victor Ponta menționa că avea cunoștință de întâlniri între Silberstein și Tăriceanu chiar și după anul 2008, deși președintele Senatului susține că după acest an s-au rupt legăturile dintre el, Silberstein și Truică.

[citeste si]

"Martora Valmar Ioana a declarat că încă din 2006 Tal Silberstein i-a spus ca va obține bunuri din cele pretinse de Paul al României, pentru care va face actele la cabinetul său notarial, iar în anul 2008, după obținerea bunului 'ferma regală Băneasa' a mers acasă la Remus Truică, la locuința acestuia din Snagov, la cererea lui, unde a purtat o discuție despre găsirea unei soluții pentru evitarea taxelor datorate pentru vânzarea bunului, discuție pe care i-a relatat-o fostului său soț, inculpatul Calin Popescu Tariceanu", se arată în mărturia fostei soții a lui Tăriceanu, conform Realitatea TV.

Procurorii DNA Braşov l-au trimis în judecată pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru infracţiunile de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, în legătură cu declaraţiile date ca martor în dosarul retrocedării unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, în care sunt judecaţi prinţul Paul, Remus Truică și Tal Silberstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel