Tăriceanu: Condamn absenteismul la respingerea OUG privind migraţia primarilor

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a criticat absenteismul la votul din Camera Deputaţilor privind OUG care permite migraţia primarilor.

Întrebat, miercuri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, cum vede respingerea în Camera Deputaţilor a OUG privind migraţia primarilor, Călin Popescu Tăriceanu a spus că o vede "prost".

"Respingerea în Camera Deputaţilor a OUG privind migrarea primarilor o văd prost, nu am cum să o văd altfel. E o problemă pe care nu mă pot face că nu o văd, a fost respinsă OUG, nu pentru că a fost un vot minoritar pentru propunerea legislativă, ci pentru că majoritatea nu este capabilă să îşi adune rândurile. Este un absenteism pe care îl condamn, acesta fiind motivul pentru care a fost respinsă ordonanţa. În momente de genul acesta, unii parlamentari nu ştiu exact unde le e locul", a spus Tăriceanu.

Potrivit acestuia, Camera Deputaţilor este prima cameră sesizată în cazul OUG privind migraţia primarilor, iar Senatul este forul decizional.

"O să îmi revină mie rolul de a da ultimul răspuns. Sper să avem mobilizarea necesară când vom avea votul în plen la Senat. Va intra în procedură de urgenţă, poate dura o săptămână sau două", a mai spus preşedintele Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel