Tăriceanu, aviz urmărire penală. SRS: Dragnea nu poate să spună

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Sorin Roșca Stănescu a făcut o analiză cu privire la ce se va întâmpla în Senat în momentul în care se va cere votul pentru solicitarea deschiderii urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu.

Sorin Roșca Stănescu susține că parlamentarii nu vor da un vot în favoarea cererii DNA, însă jurnalistul susține că nu există deocamdată în spațiul public foarte multe informații din acest dosar pentru a se face o dezbatere în cunoștință de cauză.

"Parlamentarii nu vor aproba solicitarea de punere sub anchetă a lui Călin Popescu Tăriceanu. Numai că Dragnea nu poate să spună în mod explicit acest lucru. Asta cred eu că se va întâmpla. Că e bine, că e rău, asta e altă discuție. Doi, noi nu știm în acest moment ceea ce știu parlamentarii din Comisia Juridică despre conținutul acestui dosar, decât ceea ce ni s-a furnizat pe surse de către DNA. Putem asista la o mascaradă și pare a fi o mascaradă, un dosar de 74 de volume, în condițiile în care domnul Tăriceanu, anul ăsta, a primit o adresă scrisă în care recunoaște DNA-ul că l-a ascultat timp de șapte ani fără să găsească nicio probă împotriva sa. Păi cum au apărut probe în care să umpli 74 de dosare în condițiile nemonitorizării?", a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel