EXCLUSIV  Tăriceanu atrage atenția: ”E foarte GRAV”. Comparație Băsescu - Iohannis, pe Constituție

Iohannis, Cotroceni  Foto: Crișan Andreescu
Iohannis, Cotroceni Foto: Crișan Andreescu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al ALDE şi candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei, l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Traian Băsescu după intervenția președintelui în campania pentru alegerile locale.

"Președintele nu are decât să considere că poate să facă orice, să încalce Constituția de câte ori vrea, pentru că e intangibil, cred că e o mare greșeală. Președintele trebuie să înțeleagă că are obligația să respecte Constituția care spune clar care e rolul președintelui, el trebuie să fie echidistant față de partide, să fie un moderator în societate. Pe când el așa cum acționează este un biet agent electoral al PNL-ului și a lui Nicușor Dan. Nu s-a mai văzut așa. Să știți că și Băsescu nu se poate spune că respecta Constituția, avea o formulă pe care am reținut-o la Băsescu, spunea: "E la limita Constituției". Știți ce însemna la Băsescu limita Constituției? Că a depășit limita, dar mai vorbea de ea.

Iohannis nu are nici un fel de preocupare în acest sens. Este foarte grav. Dacă Băsescu în două mandate a avut două suspendări din funcție, pentru Iohannis nu e timpul trecut. Dacă va proceda în continuare așa, s-ar putea până la sfârșitul mandatului să pățească la fel.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel