Tăriceanu, atac la Orban: Explicațiile premierului merg într-o logică nătângă

Călin Popescu Tăriceanu îl atacă pe Ludovic Orban în ceea ce privește prelungirea stării de alertă. Liderul ALDE a declarat  că premierul sfidează Parlamentul, iar explicațiile lui merg într-o logică nătângă.

”Asocierile și explicațiile pe care le-a dat Ludovic Orban, m-au făcut să râd. Pentru că ele merg într-o logică nătângă, care se pare că a împurmutat-o de la colegul lui de guvern domnul Grindă. Numai ăla are un astfel de sistem de gândire.

Eu credeam că Orban o să îi influențeze bine pe miniștrii cabinetului, dar văd că se întâmplă exact invers.

Acesta este genul de răspuns, atunci când nu ai argumente. Eu am spus de ce nu e necesară prelungirea stării de alertă, din punct de vedere saniar și nu vreau să reiau argumentația de ieri seară. ”, a declarat Tăriceanu.

”Atrag atenția că sutem pe 17 iunie, așteptăm de pe întîi un plan de redresare a economiei românești. Primesc mesaje înfrincoșătoare în fiecare zi, di partea mediului de afaceri. Toți sunt foarte speriați și toți au aceeași prognoză proastă în legătură cu evoluția economică a României. ORban stă și face tot felul de șmecherii cum e cea de azi, în loc să trimită hotărârea de guvern cu starea de alertă la Parlament.

Sfidează Parlamentul”, a conchis liderul ALDE, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel