Tăriceanu aruncă bomba: Mă voi întâlni cu Dragnea pentru a discuta varianta unei moţiuni de cenzură

Copreședintele ALDE,  Călin Popescu Tăriceanu, a declarat  că se va consulta cu liderii PSD şi cu liderii ALDE în privinţa depunerii unei moţiuni de cenzură.

"Acest Guvern şi-a atins limitele de capacitate, iar suferinţa românilor nu trebuie prelungită. Nu merită să fie lăsaţi să guverneze. Vrem să curmăm neghiobia care o vedem la Executiv. Nu am vrea să lăsăm acest Guvern să facă un lant de gafe care afecteaza multi romani", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

La rândul său, fostul premier Victor Ponta a subliniat la România TV "că tehnocraţii au dat în primele şase luni mai multe ordonanţe decât am dat noi într-un an de zile".

[citeste si]

"Săptămâna viitoare, mâine sau poimâine, o să vorbesc cu domnul Tăriceanu. (...) S-au strâns foarte multe lucruri rele pe care acest Guvern le-a făcut și ne gândim serios la varianta unei moțiuni de cenzură, la începutul lunii septembrie, care să transforme acest Guvern într-un Guvern interimar, cu atribuții limitate", a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit liderului PSD, varianta depunerii unei moțiuni de cenzură a fost luată în calcul după ce "premierul Dacian Cioloș a preferat să acopere funcționari din Ministerul de Finanțe care au greșit tulburând categorii sociale importante", precum veteranii de război și persoanele cu handicap, neluând în calcul apelul social-democraților de modificare a Hotărârii de Guvern respective.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel