Tăriceanu, aluzie la Klemm: Mă îngrijorează

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a se declară îngrijorat de ambasadorii acreditați la București care vorbesc doar despre lupta anticorupție, fără să vadă realitatea. 

”Pe mine mă îngrijorează atitudinea președintelui, a unor ambasadori străini acreditați la București, care visează de dimineață până seara, au fetișuri din astea pe care nu le mai lasă, că vorbesc numai de corupție. Când tu, ambasador al unei țări libere și democratice, vezi aceste încălcări ale drepturilor fundamentale ale cetățenilor, nu îți pui nicio problemă? Stai și continui să crezi ca într-o icoană într-o anumită persoană sau într-o anumită instituție? Poate oricine, la un moment dat, cineva să înțeleagă că trebuie să își revizuiască propria atitudine și să fie mai profund în analiză, și nu în lucrurile superficiale. Și, din păcate, foarte mulți din cei care văd că fac astfel de analize la nivelul societății românești, fie observatori din interior, fie observatori străini, sunt extrem de superficiali și nu văd această racilă gravă de tot, care este lipsa unei justiții corecte, echilibrate și care să își facă până la urmă datoria”, a spus joi seară Tăriceanu la Antena 3. 

Joi, Hans Klemm, ambasadorul SUA la București, a afirmat: ”Un efort important în acest sens este susţinerea luptei anticorupţie - o luptă care a evoluat enorm în ultimii 15 ani, o luptă pe care preşedintele meu a admirat-o şi pe care SUA s-au angajat să o susţină”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel