Tăriceanu, adevărul despre relația sa cu Klaus Iohannis

Co-preşedintele ALDE şi preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat vineri, la Slatina, că are o relaţie 'instituţională corectă' cu preşedintele Klaus Iohannis.

Întrebat de un jurnalist dacă în timpul mandatului de preşedinte al lui Klaus Iohannis 'a apărut germenul' unei posibile suspendări, Tăriceanu a spus că nu a sesizat acest lucru şi că 'apreciază' stilul diferit al actualului preşedinte faţă de cel al 'predecesorului'.

'Nu, eu nu am sesizat acest lucru şi vreau să fiu aici foarte clar şi lipsit de orice echivoc: în ceea ce mă priveşte am să vă spun că am o relaţie instituţională corectă cu preşedintele. Şi mai mult de atât, apreciez stilul cu totul şi cu totul diferit faţă de predecesorul domniei sale. Adică eu cred că funcţia de reprezentare a unei ţări e o funcţie foarte importantă şi care implică o atitudine sobră, aşa cum văd la actualul preşedinte şi mă bucură foarte mult şi o spun de fiecare dată', a afirmat liderul ALDE.

[citeste si]

El a menţionat că, având în vedere funcţia sa de preşedinte al Senatului, nu vrea să facă aprecieri despre activitatea politică a lui Iohannis. Copreşedinţii ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin au participat vineri, la Slatina, la lansarea candidaţilor organizaţiei judeţene Olt a partidului la alegerile locale din acest an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel