Tăriceanu achitat. Udrea, mesaj: Eu nu am avut această şansă

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a transmis un mesaj din Costa Rica după decizia ÎCCJ de achitare a lui Călin Popescu Tăriceanu. 

"Mă bucur pentru domnul Tăriceanu, că a fost achitat într-un proces nedrept, unul dintre cele multe instrumentate de statul paralel împotriva adversarilor politici, sau oameni de afaceri, sau lideri de opinie, sau jurnalişti ori patroni de presă etc. Din fericire, a avut şansa să îi fie judecat dosarul de un Complet format de unii dintre cei mai integri judecători de la ÎCCJ şi care nu sunt controlaţi de către SRI. Eu nu am avut aceasta şansă, spre exemplu. Nu le dau numele, pentru că nu vreau să îi expun", a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

"Tăriceanu nu a cerut un lucru elementar ministrului Toader"

"Dar nu pot să nu remarc că revolta domnului Tăriceanu exprimată în intervenţiile de la TV, împotriva abuzurilor făcute de statul paralel este ipocrită, cât timp discursul dânsului, foarte argumentat, corect şi coerent altfel, nu a avut nicio urmare în anii de când ne tot spune cât luptă dânsul pentru drepturi şi libertăţi. Spre exemplu, cel mai elocvent, domnul Tăriceanu nu a cerut un lucru elementar ministrului ALDE, Tudorel Toader.

Să faca dreptate celor condamnaţi de Completele de 5 constatate ilegale de CCR, care nu mai erau în termen să depuna Contestaţie la executare şi care înca sunt în puşcării şi se uită cu speranţă la domnul Tăriceanu, al doilea om în stat, când vorbeşte de luni de zile despre ordonanţa reparatorie, care nu a mai venit... Ba chiar i-a luat apărarea şi ne-a spus ca el consideră că Toader a făcut mult pentru consolidarea statului de drept. Şi altele pe care nu le amintesc acum, pentru că nu e spaţiu suficient.

În concluzie, multe vorbe, puţine fapte... că de, e an electoral", a transmis Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel