Tăriceanu a revenit la Senat. Avertismentul unui medic pentru președintele Senatului

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, co-preşedinte ALDE, a revenit marţi la Senat, susţinând că se simte foarte bine, după ce luni a lipsit din cauza 'unei stări de slăbiciune'.

Întrebat dacă a fost la spital, Tăriceanu a spus: 'Da. V-am spus, da. N-am nicio tensiune oscilantă. Sunt foarte bine'. El a precizat că medicii i-au recomandat 'să stea mai liniştit'. Tăriceanu a mai spus că ALDE va anunţa candidatul pentru Primăria Capitalei la sfârşitul săptămânii, după ce vineri el se va deplasa la Constanţa şi Călăraşi şi sâmbătă la Piteşti. Preşedintele Senatului şi-a anulat toate întâlnirile programate luni şi nu a participat nici la activităţile din Parlament.

[citeste si]

'Pe fondul unor activităţi politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentară hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităţilor şi o ajustare a dietei', a precizat purtătorul său de cuvânt, Andrei Alexandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel