Tăriceanu, replică pentru Dăncilă: Dragă Viorica, dacă dădeam eu din casă...

Mihai Ciobanu / 10 oct 2019 / 11:42 Salveaza PDF Comentarii
Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu i-a dat o replică Vioricăi Dăncilă, de la tribuna Parlamentului, în timpul dezbaterii pe tema moţiunii de cenzură. 

"Doamnă prim-ministru, dragă Viorica, nu aveam nici cea mai mică intenţie să iau cuvântul astăzi la dezbaterea moţiunii. Pentru un simplu motiv: am fost parteneri doi ani şi jumătate. Dacă m-aş fi apucat eu să dau din casă, cum se spune, fii convinsă că aveam argumente de zece ori mai tari decât au cei de la PNL sau de la USR. Dar nu am vrut să fac acest lucru. Ai ţinut un discurs în care m-ai atacat în mod neelegant. Eu mă aşteptam la altceva de la o persoană care şi-a petrecut nouă ani la Bruxelles.  (...)

Aveţi astăzi ocazia să rămâneţi în istorie fie ca prima femeie prim-ministru şi să ieşiţi onorabil din scenă, sau aveţi varianta ca oamenii să-şi aducă aminte de dumneavoastră ca de cineva care este ţinut ostatic, cu forţa, la Palatul Victoria. Dragă Viorica, dacă e adevărat că eşti ţinută ostatică împotriva voinţei tale, atunci poţi să nu spui nimic, dar clipeşti de două ori şi noi am înţeles şi te eliberăm. Să ştii de la mine că există viaţă şi după ce nu mai eşti prim-ministru", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23