Tăriceanu: Observ o cruciadă împotriva primarilor în plină campanie electorală

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, la Ploieşti, că observă o 'cruciadă' pe care procurorii o duc împotriva primarilor 'în plină campanie electorală', el considerând că astfel se produce o 'distorsiune majoră' în procesul electoral.

'Observ această cruciadă împotriva primarilor care are loc în plină campanie electorală. Multe dintre acuzaţiile care li se aduc sunt legate de fapte petrecute cu 8 sau 10 ani în urmă. Stau şi mă întreb: nu exista timpul până în campania electorală să fie anchetaţi de Procuratură?', a afirmat Tăriceanu, răspunzând unei întrebări.

În context, el a spus că face o legătură directă între campanie şi această acţiune a procurorilor, punctând că anchetatorii le iau dreptul cetăţenilor de a-şi 'selecta' conducătorii.

'Acum, în campania electorală, eu fac o legătură directă politică între această acţiune şi situaţia din România a alegerilor. Nu se poate aşa ceva, ca, în final, să se ia dreptul cetăţenilor să selecteze ei care sunt conducătorii oraşelor sau localităţilor care urmează să fie conduse de candidaţi şi văd că această funcţie este preluată de Procuratură şi este anormal. (...) Este o distorsiune majoră care se produce în procesul electoral şi care nu este normal', a comentat fostul premier.

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a efectuat, sâmbătă, o vizită în judeţul Prahova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel