Tăriceanu, obiectiv: Evitarea riscului ca regimul Băsescu să se perpetueze prin interpuşi, prin Iohannis

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că singurul său obiectiv este ”evitarea oricărui risc ca regimul Băsescu să se perpetueze, prin interpuşi, adică prin domnul Iohannis”.

Tăriceanu a precizat că se află într-o bătălie electorală care nu s-a încheiat, iar ultima zi este 16 noiembrie, arătând că în opinia sa ”ar fi cu totul şi cu totul impropriu, până pe 16 noiembrie, să se discute despre formule de guvernare şi portofolii”.

”Mi se pare impropriu ca astăzi să discutăm alte lucruri decât cele legate de continuarea confruntării electorale pe care trebuie să o câştigăm. După 16 noiembrie, putem să discutăm prim-miniştri, intrări la guvernare şi aşa mai departe”, a spus Tăriceanu.

Citește și: Victor Ponta, discuții strategice în PSD. Tandem președinte - premier, zi decisivă 

El a menţionat că ceea ce îl interesează în acest moment este să poată să contribuie la câştigarea acestei competiţii de către cel care consideră că reprezintă cel mai bine interesele viitorului României.

Tăriceanu a anunţat că se va întâlni în cursul după-amiezii cu premierul Victor Ponta şi ”va asculta şi propunerile şi punctele de vedere ale acestuia şi ale celorlalţi din coaliţia de guvernare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel