Tăriceanu, atac la Guvernul PNL: Ne-am săturat să stăm după pomenile voastre!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Călin Popescu Tăriceanu critică dur strategia de relaxare a PNL, cu deschiderea hotelurilor dar nu şi a restaurantelor. 

"Klaus Iohannis și 'Guvernul Meu' ne duc înapoi pe vremea lui Ceaușescu. Doar așa îmi explic ideea complet tâmpită de a deschide hotelurile, dar a ține închise restaurantele. Această măsură ne duce înapoi în vremurile când mergeam la mare cu conservele de pate de ficat, salamul italian și carnea la garniță! Ce mai urmează? Să ne luăm și plite electrice sau pe gaz și să gătim în camerele de hotel?

Oameni buni, există soluții să se deschidă în primă fază terasele, cu respectarea unei distanțe între mese și limitarea numărului de persoane care să stea la o masă (exclus grupuri mari). Se pot lua măsuri de igienă sporită în bucătării. Se pot igieniza periodic spațiile. Se pot face destule dacă vrei să asculți de specialiști și nu alegi măsura cea mai simplă și mai dureroasă: ținem închis tot!", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

"Băgați la cap și dați drumul oamenilor să muncească"

"În pasul doi se pot deschide restaurantele în spații închise. La început la 50% din capacitate, apoi, pas cu pas, la o capacitate care să răspundă unei distanțări sociale corecte. Guvernanți incapabili, găsiți aici (n.r. - în mesaje anterioare transmise de ALDE) măsuri pe care cei din hoteluri și restaurante le propun pentru redeschiderea în bune condiții a turismului românesc.

Citiți, băgați la cap și dați drumul oamenilor să muncească, pentru că ne-am săturat să stăm după pomenile voastre!", transmite preşedintele ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel