Tăriceanu, atac dur la Guvernul PNL: CRIMINALI în costume Armani

"Cred că trecem cu vederea mult prea ușor întâmplări care ne afectează grav viața!", apreciază Călin Popescu Tăriceanu. 

"Bunăoară mă așteptam ca după anunțul Ministrului Economiei, că peste jumătate din măștile de protecție pe care le-am purtat au fost neconforme și nu ne-au protejat, piețele publice să fie pline de oameni care să ceară plecarea lui Orban și a lui Iohannis! Acum! Pe loc!Pentru că, din cei 10.000 de români care se infectează zilnic, jumătate o fac din cauză că au avut încredere în recomandările lui Iohannis: poartă masca! Din cei 10.000 de români care au pierdut lupta cu COVID-ul, jumătate se află pe conștiința celor care au lăsat măștile acelea în țară!

Pentru că ei ne-au obligat să purtăm măștile alea neconforme și tot ei sunt cei sunt responsabili de calitatea măștilor care se importă în România! Au împrumutat 125 miliarde de lei, bani pe care tot noi îi vom da înapoi, și nu au fost în stare să aducă niște măști de Doamne ajută! Nu sănătatea noastră a contat pentru ei, ci șpăgile pe care și le-au tras când au lăsat în țară măști neconforme!", transmite Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu: Nu vi se pare că băieții ăștia de la guvern sunt niște criminali în costume Armani?

"Vă gândiți că poate fac același lucru și cu vaccinul care ni-l tot flutură pe la nas, doar - doar le vom da votul? După ce ne vaccinează cu armata copiii și părinții o să zică: Ooooppsss, vaccinul ăla nu era bun! Dă rateuri în 60% din cazuri! Mea culpa!

Nu vi se pare ciudat că s-au grăbit să plătească 12 milioane de euro, ÎN AVANS!!!, pentru un vacccin care încă nu există? Nu vi se pare ciudat că mobilizează armata pentru o campanie de vaccinare cu un vaccin care nu există? Nu vi se pare că băieții ăștia de la guvern sunt niște criminali în costume Armani? Mie așa îmi par!", apreciază Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel