Târgu Mureș-Steaua, 1-1. Steaua face egal cu cea mai slabă echipă din Liga 1

Surpriza serii vine de la Târgu Mureș, acolo unde Steaua nu a reușit să facă decât un egal obținut cu mare dificultate, în minutul 90. ASA Târgu Mureș este echipa cu cel mai slab parcurs din acest sezon de Liga 1.

Steaua București a fost la un pas să sufere o înfrângere rușinoasă. Kuku a înscris pentru târg-mureșeni în minutul 75. Situația avea să se complice chiar mai mult decât atât, după ce Jakolis a văzut direct cartonașul roșu în minutul 83. Doar 11 minute avea să joace după ce a fost introdus în locul lui Adi Popa.

Egalarea avea să vină la una dintre ultimele faze ale meciului, după un corner executat de pe partea dreaptă. Tamaș a prelungit mingea până la Moke, care a înscris de la 2 metri de poartă. 

Cu toate acestea, Steaua continuă să fie lider în Liga 1 cu 27 de puncte. În ultimele șase meciuri, echipa lui Reghecampf nu are decât o victorie, dacă punem la socoteală și meciul din Europa League.

Echipa din Târgu Mureș este cea mai slabă din acest sezon; doar uriașa penalizare a echipei Poli Timișoara făce ca Târgu Mureș să nu ocupe ultimul loc al Ligii 1. Situația se poate schimba însă etapa viitoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel