TÂRG CRĂCIUN Piața Victoriei. PNL și USR, apel la Firea

Imagine de la protestul de miercuri din Piața Victoriei
Imagine de la protestul de miercuri din Piața Victoriei

Primăria Capitalei va organiza, în Piaţa Victoriei, în perioada 5-17 decembrie, evenimentul cultural dedicat copiilor ”Târg de sărbători - Festival de colinde şi obiceiuri de iarnă”, urmând ca pe 31 decembrie, în acelaşi loc, să se desfăşoare concertul de Revelion. 

USR Bucureşti îi cere primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, să renunţe la organizarea unui târg de Crăciun în Piaţa Victoriei, locul de desfăşurare a unor manifestaţii. 

”Cred că ştiţi cu toţii ce s-a întâmplat de curând, Piaţa Victoriei a devenit acum spaţiu pentru un nou târg de Crăciun şi am solicitat doamnei Firea să anuleze această intenţie. Piaţa Victoriei este locul unde în acest moment au loc aceste manifestaţii împotriva legilor corupţiei care subminează statul de drept”, a afirmat consilierul general Roxana Wring. 

Și consilierii municipali ai PNL i-au solicitat miercuri primarului general Gabriela Firea, precum şi ARCUB Bucureşti clarificări privind organizarea Târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei. 

[citeste si]

Grupul Consilierilor PNL din CGMB afirmă, în solicitare, că a aflat cu surprindere din mass-media că s-a dispus organizarea unui târg de Crăciun în Piaţa Victoriei, unde vor fi amplasate 30 de căsuţe pentru comercianţii de produse tradiţionale, precum şi o scenă de spectacole, în contextul în care, în luna decembrie, se desfăşoară alte două târguri de Crăciun în Bucureşti, organizate de instituţii subordonate Consiliului General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel