Tara Moore, pentru Serena Williams: Ești patetică!

Serena Williams luptă, astăzi, pentru câștigarea celui de-al 20-lea titlu de Grand Slem din carieră, în finala feminiă de la Roland Garros, însă o sportivă britanică o acuză pe lidera ierarhiei WTA că simulează probleme de sănătate în timpul partidelor, pentru a-și demobiliza adversarele.

După ce Serena Williams s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros, la capătul unui meci în care problemele de sănătate nu i-au dat pace, Tara Moore, 22 de ani şi locul 401 în clasamentul WTA, a postat pe Twitter un mesaj dur la adresa jucătoarei din SUA.

"Serena Williams nu este doar una dintre cele mai bune jucătoare din istorie, ci şi una dintre cele mai bune actriţe. Acceptă-ţi soarta! Învaţă cum să pierzi! Eşti patetică!", a comentat Tara Moore pe contul său de Twitter.

Finala feminină a ediţiei 2015 a turneului de la Roland Garros, programată sâmbătă, se va juca între Serena Williams (1 WTA) și Lucie Safarova (13 WTA).

ROLAND GARROS 2015: Lucie Safarova s-a calificat în finală, după ce a eliminat-o pe Ana Ivanovic

Serena Williams se află la o victorie distanță de un record personal în cariera sa. Dacă va câștiga finala de la Roland Garros, americanca ar ajunge la 20 de titluri de Grand Slam în palmares, record care ar plasa-o pe locul 3 în topul all-time din tenisul feminin, după Margaret Court (24 de titluri) și de Steffi Graf (22 de titluri).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel