Tânără, tâlhărită într-o scară de bloc. Imagini șocante - video

Un recidivist eliberat recent din închisoare este principalul suspect în cazul unei tâlhării care a avut loc în Alba Iulia, faptă surprinsă de camera de supraveghere instalată la parterul blocului unde victima, care aştepta liftul, a fost lovită cu agresivitate.

Filmuleţul, devenit viral pe reţelele de socializare la scurt timp după ce a fost postat în cursul serii de luni, surprinde momentul în care o tânără, de 20 de ani, este lovită cu pumnul în faţă, aceasta căzând instantaneu pe spate pe pardoseală, moment în care autorul o tâlhăreşte. Potrivit imaginilor, patru persoane intră în scara blocului, situat într-o zonă ultracentrală, iar două dintre acestea folosesc imediat liftul. Tânăra nu a încăput şi ea în ascensor, liftul în cauză având un spaţiu foarte îngust şi a rămas la parter. La scurt timp, agresorul, care stătea în spatele ei şi s-a prefăcut că se leagă la şireturi, o loveşte şi apoi ia telefonul şi portmoneul pe care fata le avea în mână.

Potrivit Poliţiei, victima s-a prezentat la spital cu pierderi de memorie. Ea a spus că nu ştie în ce condiţii a rămas fără telefon şi portmoneu. Reprezentanţii spitalului din Alba Iulia au anunţat Poliţia, care iniţial a deschis dosar penal pentru însuşirea bunului găsit. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieşte în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au constatat că este vorba de o tâlhărie, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Luminiţa Prodan.

Fapta a fost comisă în cursul serii de sâmbătă, iar suspectul a fost identificat şi dus la audieri luni seară, după ce imaginile cu tâlhăria au devenit publice, cu zeci de mii de distribuiri ale filmării. Bănuitul de comiterea faptei este cunoscut cu antecedente penale. A avut condamnări pentru tentativă de viol şi tâlhărie, potrivit Poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel