Tânără din Arad, dată în judecată de Spitalul Judeţean pentru DEFĂIMARE

O tânără în vârstă de doar 18 ani din Arad a fost dată în judecată de Spitalul Judeţean, pentru defăimare. 

„Cu ameţeală şi dureri de cap, am avut şi febră, 37,4. Am ajuns acolo, m-a pus pe pat, mi-a băgat perfuzie, mi-a luat sânge şi m-a lăsat acolo, nu mi-a mai spus nimic. Am tot aşteptat, am întrebat-o pe una dintre asistente dacă mai durează mult şi a zis că da, până vin analizele. Am mai stat vreo patru, a zis că trebuie să mă duc la film la plămâni. Am aşteptat, am întrebat cât durează până vin rezultatele. A zis că o oră, o oră şi m-au dus pe pat, m-au aşezat şi a spus doamna asistentă că vine să-mi aşeze patul pentru că ar putea să dureze până la şase, şase şi. Am întrebat dacă pot să plec acasă pe propria răspundere şi a zis că da, pe propria răspundere. Doamna doctor scria reţeta şi m-a întrebat dacă vreau să fiu internată de COVID. Am spus că nu. M-a întrebat. Am spus că nu”, a scris tânăra pe Facebook.

Medicii, replică. "Nu se pune diagnostic de COVID în UPU"


„Pacienta prezentându-se în UPU pentru o febră, 37,3, frisoane şi dureri de cap care puteau fi din cauza febrei, i s-a explicat că ar putea fi suspiciune de infecţie COVID, dar trebuie să se facă investigaţiile necesare. Nimeni din Urgenţe nu spune că cineva are COVID, pentru că nu se pune diagnostic de infecţie cu COVID în UPU. La noi cel mult se recoltează probe PCR. După investigaţiile efectuate, am concluzionat că pacienta are alt diagnostic, s-ar infirma suspiciunea de infecţie COVID, a plecat acasă cu tratament fără niciun altfel de acuze”, a precizat medicul primar UNU Aurelia Aconi, conform Adevărul

Conducerea spitalului a anunţat că o va da în judecată pe tânără pentru defăimare. 

“În cursul zilei de astăzi, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad va depune o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, deoarece consideră că distribuirea acestei postări în spațiul public aduce prejudicii de imagine unității noastre, spune directorul interimar al unității medicale, Florina Ionescu.Conducerea spitalului a luat aceasta decizie petru a-i proteja pe medicii din prima linie în lupta cu COVID și care sunt acuzati pe nedrept de pacienții care nu acceptă procedurile legale din spital”, scrie banatulazi.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel