Tânăr PSD agită #rezist: Nu m-am lăsat dus de valul cool ”.uie PSD”

FOTO: Facebook / Mihai Rădoi
FOTO: Facebook / Mihai Rădoi

Președinteșe executiv al Tineretului Social Democrat Dolj a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care ”agită” reprezentanții #rezist. 

Iată mesajul publicat de tânărul politician pe o rețea de socializare: 

”Sunt printre puținii tineri care nu s-au lăsat duși de valul #cool promovat intens și bine - ".uie psd". În pofida tăierilor anunțate de câștigători haideți să ne reamintim câteva lucruri realizate în ultimii 2 ani.

Cu o gândire minimalistă se poate vedea că singurul partid din România care a avut in programul de guvernare și măsuri concrete pentru tineri a fost PSD // constat cu părere de rău ca în țara mea încă contează doar sloganurile și trend-ul mediatic.

Și avem :

1. Scutirea de impozit pe venit pentru toţi angajaţii din domeniul IT. De la 1 februarie 2018 a fost extinsă scutirea de impozit pe venit şi pentru programatorii studenți.

2. Guvernul PSD consideră importantă sprijinirea în procesul de educare a studenților, astfel fondul de burse a fost majorat de 2,5 ori pentru studenți.

3. Guvernul PSD a aprobat acordarea de granturi anuale de până la 4.000 de euro pentru tinerii absolvenţi de liceu cu rezultate deosebite, laureaţi la olimpiade naţionale şi internaţionale.

4. Prin programul Start-Up Nation tinerii români au fost încurajați să își transforme miile de idei în afaceri de succes! Până la 50.000 Euro- Sprijin pentru antreprenorii tineri!

5. "INVESTEŞTE ÎN TINE", un program guvernamental ce are ca scop principal de a asigura susţinere financiară pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 ani şi 26 de ani, integraţi în sistemul de învăţământ sau care efectuează cursuri de specializare. "Împrumuturi de 40.000 LEI fără dobândă"

6. Guvernul PSD a adoptat Proiectul Legii Internshipului. Astfel, perioada în care o persoană (elev sau student) a desfășurat activitate în baza unui contract de internship se consideră vechime în muncă, și, după caz, vechime în specialitate, în funcție de tipul activității.

7. Începând cu anul 2017, guvernul PSD a asigurat transportul gratuit pe calea ferată pentru toţi studenţii din România.

8. Peste 80.000 de elevi din licee profesionale primesc burse din fonduri europene.

9. Guvernul PSD a REDUS cu 40% tariful mediu al polițelor RCA pentru tineri.

10. 65 milioane lei pentru îmbunătăţirea condiţiilor în 1.180 de unităţi de învăţământ.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel