Tânăr, prins de polițiști în timp ce distrugea corturile electorale ale PNL, USR și PMP

foto: Andrei Caramitru
foto: Andrei Caramitru

Un tânăr de doar 30 de ani a fost prins în fapt de polițiști, în timp ce vandaliza corturile mai multor partide, destinate campaniei electorale. 

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale Timișoara, miercuri dimineața, oamenii legii aflați în patrulare în Piața Libertății au prins un bărbat care a vandalizat mai multe corturi electorale din zonă. 

Este vorba de un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți, care a fost observat cu ajutorul sistemului de supraveghere video care funcționează în zonă.

”Acesta a declarat că nu știe de ce a distrus corturile, că a încercat să vadă dacă are putere să le dărâme și că a consumat băuturi alcoolice. Acesta a mai spus că lucrează în Austria, că era în concediu și România și că se află în Timișoara în trecere. Corturile deteriorate aparțin partidelor PNL, USR și PMP”, a arătat Poliția Locală Timișoara, potrivit Mediafax. 

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 în vederea continuării cercetărilor pentru infracțiunea de distrugere.

Liderii USR s-au plâns cu privire la situația corturilor electorale din Timiș, la începutul lunii septembrie, când au acuzat că le sunt dărâmate, rupte și incendiate corturile electorale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel