Tânăr, concediat pentru că avea tatuaj cu ISIS

Un bărbat acuză compania americană Home Depot că l-a concediat din cauza unui tatuaj cu numele fostei sale iubite "ISIS", identic cu acronimul folosit de americani referitor la gruparea Stat Islamic, transmite CNN.

Numele fostei prietene a lui Kirk Soccorsco, care provine de la denumirea unei zeiţe egiptene, este identic cu acronimul folosit de americani pentru a desemna gruparea Statul Islamic (Islamic State of Iraq and Syria), teroriştii suniţi care au ocupat teritorii vaste din Irak şi Siria şi au decapitat mai mulţi ostatici occidentali, scrie Antena 3

"Sincer, nu am ştiut până de curând ce însemna acest acronim", spune dezamăgit Soccorsco.

Tânărul lucra pentru un magazin Home Depot din Patchogue, New York şi spune că a auzit acest termen întâmplător, în timpul unei conversaţii între colegi, iar apoi i-a arătat tatuajul său unui coleg.

Compania Home Depot şi o firmă de marketing din Florida, care îl plătea pe Soccorsco, l-au concediat la scurt timp şi i-au spus să nu mai vină la magazin.

Un reprezentant al conducerii Home Depot, Stephen Holmes, a declarat însă că demiterea lui Soccorsco a fost "o problemă personală şi nu s-a bazat doar pe tatuaj".

Soccorsco spune că nu este terorist şi că şi-a făcut tatuajul în urmă cu patru ani, iar între timp s-a despărţit de femeia al cărei nume şi l-a tatuat pe partea interioară a buzei.

"Mă simt puţin pierdut. Era o slujbă bine plătită", a declarat bărbatul, care se gândeşte acum să dea în judecată compania Home Depot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel