TĂIERI! Violeta Alexandru, DECLARAȚIA ZILEI: E vorba de sporuri, indemnizația de hrană

Violeta Alexandru: Liberalii sunt oameni serioși  Foto: Crișan Andreescu
Violeta Alexandru: Liberalii sunt oameni serioși Foto: Crișan Andreescu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță indirect tăierea unor sporuri ale angajaților din sistemul public.

Prioritatea în perioada următoare este desfășurarea activității la domiciliu sau în alte spații, pentru a evita aglomerația de la birourile curente de muncă (...) Nu ne dorim să oprim activitatea. Am gândit să reglementăm obligația angajatorului de a organiza echipa sa de lucru astfel încât să nu le fie afectate drepturile. a spus ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Am cerut ITM să elaboreze chiar de astăzi un ghid, care să explice angajatorilor și să fie la dispoziția angajaților, în măsura în care aceștia doresc să se asigure că angajatorii fac ce trebuie, din care să fie explicat ce trebuie modificat în Revisal atunci când persoana trece în regim de muncă la domiciliu. Sunt câteva modificări. a declarat Violeta Alexandru.

Îi rog pe angajatori, mai ales pe cei din instituțiile publice, să comunice angajaților, care sunt avantajele și anume că pot să își continue activitatea, și care sunt, mai ales pentru sistemul public, repercursiunile cu privire la nivelul salarial. Este vorba despre sporuri! Ca să spun foarte clar! Unele sporuri au legătură cu spațiul de lucru din instituțiile publice, precum condițiile speciale - spor de antenă, indemnizația de hrană-. Dorința noastră este să se înțeleagă că dorim protejarea sănătății populației. a punctat ministrul Violeta Alexandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel