Romașcanu, despre IMM Invest: Eșecul major care va rămâne în cărți

Lucian Romașcanu, senator și purtător de cuvânt al PSD, susține că nu vede decât ”inadecvarea constantă a Guvernului”, iar programul IMM Invest este un ”eșec major”. 

Lucian Romașcanu a intervenit în direct la România TV unde a vorbit despre măsurile luate de Guvernul Orban, dar și despre recent lansatul program IMM Invest. 

”Exact cum s-a prins în ceasul din urmă și premierul, orice reducere de venituri în acest moment ar însemna o reducere de putere de cumpărare ceea ce ar încetini șansele de revenire economică. Nu este o chestiune de a apăra bugetarii. Pentru cine nu știe, le dăm niște date destul de triste pentru guvernarea Orban. De la preluarea guvernării, în trei luni de zile, au crescut schema de stat cu 6.000 de oameni și au concediat 1.000 din sistemul sanitar. Repet, noi am spus că este clar necesară o reașezare a sistemului public, o reevaluare, dar nu acum este momentul. Nu pot decât să văd inadecvarea și contratimpul Guvernului pentru că în martie-aprilie spuneau că vor tăia salariile, acum nu mai este de actualitate. Acum o lună de zile când toți aleșii locali ai PSD au impus portul obligatoriu al măștii în anumite locuri, domnul premier spunea că este o măsură hazardată. Acum, din 15 mai, ni se spune că va fi obligatoriu portul măștii, dar nu există nicio soluție de asigurare a acestor măști pentru populație. Este o inadecvare constantă. Lucrurile trebuie făcute mai repede și mai bine. (...) Orban spune că IMM Invest va face minuni. Este eșecul major care va rămâne în cărți”, a declarat senatorul PSD, Lucian Romașcanu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel