EXCLUSIV  ”Tăiați gazul la iarnă sau nu?” Rareș Bogdan: Sper ca România să nu fie nevoită să închidă nici măcar capacități industriale. Ultima în ierarhie e locuința cetățenilor

Inquam Photos / Raul Stef
Inquam Photos / Raul Stef

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a răspuns la marea întrebare pentru iarna care vine.

„Consumatorul standard mediu este interesat de următoarea întrebare: ne tăiați gazul la iarnă sau nu?”, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Rareș Bogdan la DCNewsTV.

„Eu, personal, nu o să vă tai gazul. Eu sper din tot sufletul ca România să nu fie nevoită să închidă nici măcar capacități industriale, pentru că există o ierarhizare la intervenție. Ce faci? Ultima în ierarhie este locuința umană, locuința cetățenilor români”, a spus Rareș Bogdan.

„Dacă se închide o capacitate de tip Azomureș sau Transavia, dacă ei sunt nevoiți să-și închidă porțile, în momentul respectiv ai o problemă dublă, fiind și o problemă socială, pentru că oamenii respectivi degeaba merg acasă să se încălzească pentru că trebuie să plătească facturile și nu vor avea bani. Deci nu este o situație simplă. Ce vă pot spune este că situația nu e la nivelul altor țări europene care au dependență de 98 la sută de gazul rusesc sau de energie de 80 la sută. Noi avem energie, spre deosebire de alte state”, a spus Rareș Bogdan.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, interviu la DCNewsTV

Citește și...

Rareș Bogdan, despre candidatura la Primăria București: Mă arunci într-o piață din Afganistan, voi relaționa și acolo. Am un stil deschis față de oameni. De ce să nu folosești acest avantaj?!

Rareș Bogdan a fost întrebat, marți, la DCNews, dacă va candida la Primăria Capitalei. 

„Nu, nici nu mă gândesc!”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat dacă îl va sprijini pe Nicușor Dan, Rareș Bogdan a spus: „Nu l-am sprijinit nici în... Nu am fost în campanie cu Nicușor Dan. Nu m-am opus. PNL a fost, la solicitarea președintelui partidului de atunci, Ludovic Orban, care nu a dorit să-și asume o candidatură și nu a dorit să susțină neapărat un candidat, altul decât domnia sa. A fost soluția care a dus la îndepărtarea doamnei Firea de la Primăria Capitalei. A fost o decizie înțeleaptă la momentul respectiv.”

„Dar”, a continuat Rareș Bogdan, „sigur că este dureros pentru noi să vedem că avem un singur primar din șapte”.

„Așa a fost momentul atunci. Eu nu sunt interesat de o candidatură, deci nu voi candida la Primăria Capitalei, primărie de sector, nu! Dacă partidul îmi dă încrederea sa, voi continua pe această linie. Eu sunt un om care relaționează ușor. Mă arunci într-o piață din Afganistan, voi relaționa și acolo. Am un stil deschis față de oameni. De ce să nu folosești acest avantaj?! De ce să nu folosești abilitățile mele de a comunica cu lideri europeni?!”, a mai spus Rareș Bogdan. 

Citește și...

Cum a fost tratat Rareș Bogdan, la Craiova, în fieful PSD

 

Rareș Bogdan a dezvăluit ce i-au spus oamenii când l-au văzut într-o piață din Craiova.

„Am fost, sâmbătă, la un târg, la piața din Craiova. Vreau să vă spun ceva. Craiova este fief PSD, 60/70 la sută. Am fost în piață să luăm niște flori. Era și colegul meu Tudor, care era la 3 metri în spate. Pe stânga e plin de cârciumi. Era ora 10.00, oamenii beau cafea, serveau un mititel”, a zis Rareș Bogdan, dezvăluind ce i-au spus oamenii când l-au văzut: „Să trăiți, domnule Rareș, ce faceți pe la noi? Mă bucur că nu veniți doar în campanie! Ce faceți cu ministrul ăla, chiar nu aveți pe cineva mai bun? Domnule Rareș, dar ce facem cu Schengen? Bravo pentru discurs! Spuneți-le că nu suntem așa de proști. Ce se întâmplă cu războiul?”

„Niciunul nu m-a înjurat, nimeni nu m-a apostrofat. Am fost apoi și am luat florile. O doamnă simpatică mi-a și zis: Domnule Rareș, dar acum nu mă pupați, când ați venit să-mi luați votul, m-ați pupat. Am și pupat-o, am luat și toate florile”, a spus Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel