Tactică după 'înfrângerea' lui Toma. "Președintele Ciolacu știa asta"

Constantin Toma a vorbit despre 'înfrângerea' de la şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ,,Buzău 2008” în care gruparea formată în jurul directorului Companiei de Apă a respins solicitările municipalităţii legate de acest serviciu public.

Primarul Buzăului a spus că va lupta cu orice preț cu scopul de a reda buzoienilor această companie. Mai precis, Constantin Toma va merge prin instanțe în atingerea obiectivului său. În plus, edilul a zis că se bucură de toată susținerea președintelui PSD, deputatul Marcel Ciolacu.

"Săptămâna aceasta am avut o... 'înfrângere'. (...) Am ales tactica ușurel și apăsat. Vom merge numai prin instanțe până vom reuși să câștigăm această companie pentru binele buzoienilor. Am avut ieri cuvântul în plenul Adunării Generale a Municipiilor din România. Erau acolo și domnul vicepremier Vasile Dâncu. Am luat cuvântul și am zis ce se întâmplă cu apa meteorică, am zis că sunt salariile de 180 de milioane la conducerea Companiei de Apă. S-au închinat toți când au auzit. Lia Olguța Vasilescu mi-a zis așa: 'domnule, eu am scăpat de apa meteorică de trei ani. Am dat o hotărâre de consiliu local și imediat s-a șters toată apa meteorică. Primarii au votat'.

Mă bucur că PNL a luat decizia să mă susțină. Sper că împreună cu primarii PSD și PNL să luam hotărările corecte pentru buzoieni. Am rugat organele statului să își facă datoria. Aplicarea legii poate să îți ia ani de zile, dar vom câștiga până la urmă, sunt convins. Deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD, mă susține 100%. Dacă nu voia schimbarea în PSD, dacă nu voia schimbarea în Buzău nu mă alegea pe mine. Eu i-am zis de la început ce vreau să fac. Știa acest lucru. Nu a fost o surpriză... Marea masă a PSD-ului este cu mine", a zis Constantin Toma (PSD) la o emisiune de la Campus TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel