Synergy Char, investiție de 50 de milioane de dolari în România

 Compania indiană Synergy Char intenţionează să realizeze o investiţie estimată la 50 de milioane de dolari în domeniul metalurgiei, România aflându-se pe o poziţie favorită în opţiunile acesteia, informează, miercuri, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA). 

Potrivit unui comunicat al instituţiei, ministrul de resort, Alexandru Petrescu, a primit miercuri delegaţia companiei indiene Synergy Char, aflată într-o misiune de explorare a ofertei investiţionale româneşti. 

'Ca ministru pentru mediul de afaceri mă preocupă atragerea unui volum cât mai mare şi diversificat de investiţii, România oferind o paletă extinsă de oportunităţi de business. Vă puteţi baza pe suportul meu şi al echipei InvestRomania în relaţionarea cu instituţiile publice locale şi centrale şi comunitatea de afaceri românească în vederea colectării cât mai multor informaţii necesare poziţionării ferme a României pe harta dumneavoastră investiţională', a declarat ministrul Petrescu. 

Compania Synergy Char doreşte să investească în domeniul metalurgic, România aflându-se pe o poziţie favorită în opţiunile investitorului indian datorită poziţiei strategice, calificării forţei de muncă, rezervelor naturale, capacităţilor energetice şi costurilor acestora, programelor de sprijin pentru investiţii străine şi poziţionarea zonelor industriale şi a zonelor libere. 

În urma acestei investiţii, cu o valoare estimată la 50 milioane dolari, s-ar crea un număr de minimum 500 de locuri de muncă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel