Sylvie Goulard, angajări fictive. Seidler (USR) a dat un răspuns neașteptat

USR
USR

Jurnalistul Tudor Barbu l-a întrebat, în cadrul emisiunii pe care o moderează la B1 TV, pe Cristian Seidler de la USR, care este părerea sa de faptul că Dacian Cioloș o susține public la Bruxelles pe Sylvie Goulard, care poate deveni comisar european, deși este anchetată în Franța pentru angajări fictive.

Mai mult, Tudor Barbu a punctat faptul că Sylvie Goulard este acuzată de angajări fictive în Franța, același motiv pentru care Liviu Dragnea este acum în pușcărie în România și, totuși, Dacian Cioloș și Alianța USR-Plus, care fac parte dintr-un centru de putere de la Bruxelles, o susțin. Tudor Barbu a mai precizat că Dacian Cioloș ar susține-o public la Bruxelles spre deosebire de negațiile publice din România.

Deputatul Crisitan Zeideler a replicat: 'Fără să fi văzut în detaliu declarațiile, am înțeles că domnul Cioloș a spus că așteaptă rezultatele anchetei. Îmi voi exprima părerea mea personală. Cu toate acestea, deși, strict teoretic, rezultatul anchetei în care este implicată doamna respectivă (n.r. Sylvie Goulard) poate să fie declarată nevinovată, din perspectiva administrativă, înainte de perspectivă penală, noi considerăm și cred că am spus asta în politica românească... vorbim de un standard al integrității, atât de sus, cât și de jos chiar dacă e doar suspectată! Astfel, într-un asemenea caz, pentru a nu împieta funcția publică de comisar european, care nu este orice funcție publică, să se retragă! Cu siguranță, noi nu o vom sprijini atâta timp cât planează asupra acesteia...'

Jurnalistul Tudor Barbu a intervenit peste Cristian Zeidler și a concluzionat:

'Doamne, să vă dea Dumnezeu și Măicuța Domnului deopotrivă, sănătate, domnul Zeidler! Sincer nu mă așteptam ca un lider marcant al USR să spună asta la mine în emisiune! Bravo! Era absolut de bun simț să nu susții o femeie care a dat banii înapoi, 45.000 de euro, pentru că era evidentă ilegalitatea pentru angajări fictive! Și statul francez o anchetează!' a concluzionat Tudor Barbu.

Vezi și Sylvie Goulard, aleasă de Macron pentru comisar european, a rambursat PE 45.000 de euro într-o afacere de presupuse angajări fictive

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel