Suspiciuni de fraudă, la alegerile din 26 mai. Chirieac: De acolo a pornit!

Analistul politic Bogdan Chirieac a enumerat principalele suspiciuni legate de alegerile din 26 mai.

"Prima suspiciune ar fi cea legată de faptul că internetul este plin cu procese verbale cu 1.500 de oameni în secţia de votare şi 5.000 de voturi exprimate. A doua chestiune: de ce UDMR a obtinut scoruri foarte importante în judeţele din sudul ţării, unde nu există minoritate maghiară?

Trei: un milion şi jumătate de persoane au votat pe listele suplimentare. Îi dăm de-o parte pe cei din străinătate, care votează în mod normal pe listele suplimentare, care sunt aproape 400.00. Tot rămân 1.100.000 de persoane care au votat pe listele suplimentare. Diferenţa mare între sondajele de opinie care anunţau altceva şi rezulatul real al voturilor.

Sunt câteva lucruri la care ar trebui un răspuns. Nu e cu supărare. Dacă facem comisii şi ne punem întrebări, să ne punem întrebări şi în legătură cu lucrul acesta. Rezultatul alegerilor nu mai poate fi schimbat, gata!", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

BEC nu a transmis încă CCR rezultatele oficiale

"BEC are o mare problemă! Suspiciunile astea pe care, timid, a început PSD să le exprime în spaţiul public, după ce mai mulți oameni, care nu au legătură cu politica, au intervenit pe reţelele sociale, arătând multe inadvertenţe, mai ales procese verbale. De acolo a pornit", a mai spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel