Suspendare Iohannis. Pieleanu: O temă falsă. PSD a promis rânduială în țară. Nu o să uit niciodată

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu spune că tema suspendării președintelui Klaus Iohannis este una falsă. El precizează că nu a auzit niciodată vorbindu-se în zona Partidului Social Democrat despre o posibilă suspendare. 

Întrebat dacă suspendarea președintelui reprezintă arma PSD-ului, Marius Pieleanu a spus că singura armă legitimă trebuie să fie Parlamentul.

"A fost o temă falsă ideea de suspendare a președintelui. S-a speculat mult pe chestiunea aceasta. Eu nu am auzit nici în zona PSD-ului, nici în alte zone unde am acces să se vorbească în mod serios despre suspendarea președintelui. Nu asta este arma PSD-ului. Singura armă legitimă și infailibilă a Partidului Social Democrat este Parlamentul, care trebuie să facă legi, să îndrepte lucruri," a spus Marius Pieleanu la România TV.

Nu o să uit niciodată

Sociologul spune că a reținut o promisiune a liderilor PSD care spuneau că o să aducă rânduiala în țără, ceea ce nu s-a întâmplat până în acest moment. 

"PSD-ul a promis acum un an și două luni că va readuce rânduiala în țară. Îmi aduc aminte termenul acesta. Nu o să-l uit niciodată. Deocamdată rânduiala a fost doar la Ministerl Muncii, la salarizare. Acolo este rânduială. Parlamentul trebuie să își ia rolul în serios," a mai spus Pieleanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel