Suspendare Iohannis. Orban - Dragnea, atac total: E transfigurat

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban, președintele PNL, reacționează virulent după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre suspendarea lui Klaus Iohannis. 

Ludovic Orban spune că a avertizat ”asupra obsesiei bolnăvicioase a acestui individ de a proceda la suspendarea președintelui României, Klaus Iohannis.” Liberalul crede că mișcarea lui Dragnea vine pentru ”a se sustrage unei decizii a instanței de judecată și riscului de a ajunge în pușcărie.”

”În ultimele zile, Liviu Dragnea este transfigurat, o persoană care nu-și mai poate stăpâni nervii, rățoindu-se la toți cei care îndrăznesc să-i pună la îndoială realitatea paralelă pe care vrea să le-o inoculeze cetățenilor. Este stupefiantă tirada de amenințări și intimidări la care recurge acest individ căruia rațiunea i-a scăpat de sub control!” a declarat Ludovic Orban. 

PNL, susținere totală pentru Iohannis

El exprimă susținerea totală din partea PNL pentru președinte: ”Partidul Național Liberal va fi în mod ferm alături de președintele Klaus Iohannis, apărând în mod neechivoc democrația clădită în această țară în anii scurși de la Revoluție. PNL va folosi toate pârghiile de care dispune pentru a menține parcursul occidental al României.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel