EXCLUSIV  Suspendare Dăncilă. Scenariu spulberat din USR: Apel la PSD

Cătălin Drulă
Descriere foto: Cătălin Drulă

Invitat la interviurile DCNews, Cătălin Drulă, deputat USR, a lansat mai multe ipoteze legate de un posibil scenariu de suspendare a premierului României, Viorica Dăncilă.

"Mergem prea departe. Dacă există fapta şi s-a angajat în fapte penale... Cumva, îi acordăm o prezumţie de nevinovăţie. Cam aşa încearcă să o prezinte şi domnul Dragnea public: o persoană neconflictuală, "ea săraca face ce-i spune".

Domnule, nu e chiar aşa! Totuşi, este funcţia de prim-ministru al României, ai o responsabilitate. Dacă a săvârşit nişte fapte de această natură, da, trebuie să părăsească acel post.

Oricum, cred că dincolo de aceste aspecte, trebuie să-l părăsească, deoarece doamna Viorica Dăncilă nu se ridică la înălţimea acelei funcţii. Este un pic ruşinos locul în care am ajuns (...) Facem un apel şi la PSD: Treziţi-vă! Dragnea v-a prins într-o plasă în care sunt două chestii pe masă: scăparea lui de dosare şi puşcărie şi controlul absolut asupra Guvernului, prin oameni foarte docili", a decalarat Cătălin Drulă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26