Suspendare Dăncilă / Iohannis. Dragnea: Am primit mesaje

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

"Am fost întrebat dacă e adevărat că vrem să o dăm jos pe doamna Dăncilă", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Ultima invenţie... am primit mesaje pe telefon, dacă e adevărată informaţia că vreau să o dăm jos pe Viorica Dăncilă la Comitetul Executiv, ca să cerem noi numirea unui premier, Iohannis să îl suspende şi noi să îl suspendăm. Dacă vrem să îl suspendăm, îl suspendăm pur şi simplu", dezvăluie Liviu Dragnea. "Eu aş vrea. Să vedem dacă domnul Tăriceanu şi-a schimbat opinia", a mai declarat liderul PSD.

"Eu în continuare o susţin fără ezitare pe Viorica Dăncilă, din toate punctele de vedere. Este un premier bun. Şi ea a început să fie ţintă. Dar acest Guvern pe care vor să-l dea jos prin violenţă, dar nici noi nu vom sta cu mâinile în sân, iar acest guvern nu va pleca pentru că vrea Iohannis. Pentru că avem o misiune foarte importantă. Toate măsurile pe care noi le adoptăm aduc mai bine pentru români şi în 2020 vor trăi mult mai bine decât au trăit până în 2016. Să fie foarte clar. Nu se speriem. Avem decizii aproape luate şi ne ţinem de ele", a mai declarat preşedintele PSD.

"Demenţă publică"

Cât priveşte scenariul prin care se vehicula faptul că Viorica Dăncilă va fi înlocuită cu Darius Vâlcov, totul într-o tentativă care ar trebui să ducă la suspendarea lui Klaus Iohannis, după ce acesta ar fi refuzat nominalizarea, Liviu Dragnea a declarat: "Este o demenţă publică, nu e un scenariu public. Şi asta face parte din războiul hibrid. Apare un nemulţumit în PSD, spune nişte lucruri, trebuie să mai producă o tulburare în PSD: Dragnea vrea să o schimbe pe Dăncilă... Nici vorbă de aşa ceva", a subliniat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel