Susținător surpriză pentru Halep în finala de la Madrid

Simona Halep va juca astăzi, de la ora 17:30, finala turneului de la Madrid, împotriva rusoaicei Maria Șarapova, iar o victorie ar urca-o pe tenismena româncă până pe locul 4 în clasamentul WTA. Printre spectatorii care o vor susține pe Simona Halep în finală se va număra și Gabriela Szabo, ministru al Tineretului și Sportului.

"Sunt cu inima alături de Simona Halep, pe care am urmărit-o cu sufletul la gură în fiecare meci important din cariera sa extraordinară. La fiecare victorie a sa am simțit același fior de bucurie și de mândrie pe care îl simțeam și atunci când concuram eu. Știu că este capabilă de performanțe deosebite, în condiții de stres maxim, a și demonstrat-o cu prisosință.
 
Îi voi ține pumnii strânși, în tribună, și simt că ne vom bucura împreună cu toți românii de încă o mare victorie. Sunt alături de toți sportivii României, care au ridicat de nenumărate ori drapelul țării noastre pe cea mai înaltă treaptă a podiumurilor din toată lumea", a spus Gabriela Szabo la plecarea spre Madrid, potrivit unui comunicat de presă.

 

Vezi și: Simona Halep, victorie superbă. S-a calificat în finala de la Madrid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel