Surse: Mișcări de trupe în PNL, după marele eșec de la Iași

Mulți dintre parlamentarii liberali au refuzat să participe la reuniunea Alianței Creștin Liberale de la Iași pentru a transmite un semnal noii conduceri a PNL, în special "locotenenților" președintelui Klaus Iohannis, precum Marian Petrache sau Teodor Atanasiu.

Surse din PNL au declarat pentru DC News că în rândul celor două grupuri parlamentare există un sâmbure de revoltă, care va deveni mult mai evident în cursul zilei de luni, probabil după ședințele de grup.

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, le-a transmis insistent mesaje liberalilor pentru a se prezenta la întâlnirea ACL de la Iași, la care cei mai mulți parlamentari nu au vrut să asiste.

Dintre cei 42 de senatori, la reuniunea din Moldova s-au deplasat doar 12. Deși senatorii  au fost cei mai vocali împotriva evenimentului de la Iași (contestând oportunitatea și necesitatea lui), surse liberale spun că deputații sunt la asentimentul senatorilor.

Nemulțumirea ar fi canalizată în principal împotriva oamenilor cei mai loiali lui Iohannis, precum Atanasiu, Turcanu sau Petrache, care iau decizii în mod samavolnic și amenință fără prea multe discuții cu sancțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel