Surse-Băsescu s-a răzgândit: nu mai merge la vot

basescu-suparat 2
basescu-suparat 2

Surse din apropierea lui Traian Băsescu, citate de România Tv, susţin că Băsescu s-a răzgândit şi nu va merge la vot. Preşedintele suspendat se află la Vila lac 3, unde îşi are reşedinţa de protocol. El ţine legătura în permanenţă cu liderii PDL, pentru a vedea care este scorul la referendum. El va merge în cursul zilei, cel mai probabil, la sediul din Modrogan al PDL

DeCe News a anunţat încă de ieri strategia lui Băsescu. PDL şi-a distribuit maşinăria de partid în toată ţara. Aceştia au rolul de a monitoriza votul şi să împiedice oamenii să meargă la vot. o altă misiune pentru membri PDL este să aliemnteze varianta fraudării masive printr-o serie de plângeri penale.

Băsescu are în calcul două variante. Dacă prezenţa la vot este mare, atunci va sta în casă, ceea ce va fi semnalul pentru susţinătorii săi să nu vină la urne. În schimb, dacă prezenţa nu este foarte mare, Băsescu va ieşi la vot, iar la ieşire va lansa un mesaj prin care va chema oamenii la vot. Această strategie ar arăta că Băsescu mai are susţinere.

Confom datelor, până la ora 13:00 votaseră 20% dintre cetăţenii cu drept de vot. dintre aceştia 90% au votat pentru demitere. Prezenţa este cea mai mare de la toate scrutinurile de până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel