Surse Antena 3: Schimbările din PSD. Chirieac: ”Propuneri credibile”. Ce încearcă Dăncilă

Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea

Surse Antena 3 anunță schimbări importante la nivelul PSD.

Surse Antena 3 susţin că Rodica Nassar ar fi cea care îi va lua locul lui Codrin Ştefănescu, adică va fi propusă în funcţia de secretar general la PSD. Nu a acceptat încă, însă ar fi propunerea Vioricăi Dăncilă. S-ar vorbi şi despre faptul că premierul va veni azi cu propuneri pentru miniştrii remaniaţi: Ana Birchall să preia de tot portofoliul de la Justiţie, Marius Nica la Fonduri Europene, iar Natalia Intoteor să revină la Ministerul Românilor de Pretutindeni.

"Doamna Dăncilă încearcă să se instaleze nu doar în fruntea Guvernului, unde s-a aflat până acum, ci și în fruntea partidului. Sunt propuneri credibile toate, cu menţiunea că Marius Nica este din afara partidului, dar este un excelent tehnocrat", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Piedici din partea lui Klaus Iohannis în ceea ce priveşte noile propuneri?

"Nu vor fi piedici, mă îndoiesc foarte tare. Hai să vedem... Marius Nica nu este membru PSD. Este tehnocrat şi unul foarte bun. A avut rezultate excepţionale, când a mai fost ministru la Fonduri Europene, a fost şi secretar general. Omul este pur şi simplu un tehnician de tipul amabasadorului Mihnea Constantinescu, dacă multora le spune ceva. Natalia Intotero a mai fost la Românii de Pretutindeni şi rezultatele sunt cunoscute, deci nu îl deranjează pe domnul Iohannis. În privința Anei Birchall, rapiditatea cu care a reuşit să îl aducă pe Radu Mazăre în ţară este un punct în favoarea sa. Ana Birchall este absolventa uneia dintre cele mai prestigioase universităţi din SUA. Vorbeşte perfect, nativ limba engleză şi nu ştiu câte alte limbi ", a mai spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel