Surpriză pentru Ludovic Orban. Ce cadou a primit după ce a fost ales președinte

Ludovic Orban a primit un cadou imediat ce a fost ales președinte PNL.

Darul a fost oferit de deputatul Corneliu Olaru.

"I-am adus simbolul moților prin care tulnicul, prin care Avram Iancu, chema moții la luptă. Așa trebuie să facă și Ludovic Orban cu toți liberalii, să îi cheme la luptă. Uniți-vă! La luptă împotriva PSD pentru românii noștri dragi!", a zis Corneliu Olaru.

Considerat un adevărat simbol al Țării Moților, tulnicul este un instrument muzical străvechi, care face parte din moștenirea culturală a poporului român.

Ludovic Orban, ales preşedinte al PNL, a afirmat, sâmbătă, la finalul Congresului, că încrederea liberalilor îl onorează, şi a precizat că nu este victoria lui, ci a partidului.

"Vă mulţumesc pentru încrederea voastră, mă onorează şi mă obligă. De astăzi, pentru mine, viaţa este mai grea, port pe umeri o răspundere uriaşă, de a transforma PNL în forţa politică de care are nevoie România. Victoria de azi nu este victoria mea, este victoria PNL şi conţine germenii viitoarei victorii PNL pentru România, a spus Orban.

[citeste si]

Ludovic Orban a fost ales preşedinte al PNL cu 3.518 de voturi. Contracandidatul său, Cristian Buşoi a obţinut 952 de voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel