Surpriză pentru Liga I. Unde ai putea să vezi meciurile din următorul sezon

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a făcut un anunț surpriză pentru sezonul 2014-2015:  "Voi aduce la Ligă un contract mai mare decât precedentul!"

Sezonul 2013-2014 este ultimul transmis de către trio-ul format din Digi Sport, Dolce Sport şi Antena 1. Peste 6 luni va avea loc o nouă licitaţie pentru adjudecarea drepturilor tv pentru Liga 1, iar preşedintele LPF anunţă încă de acum că va obţine mai mulţi bani faţă de precedentul contract, care se ridică la 101 milioane de euro!

"Veţi avea o mare surpriză. Voi aduce la Ligă un contract, privind drepturile de televizare, mai mare decât precedentul. Mai sunt şase luni până atunci, dar ştiu eu pe ce mă bazez", a spus Mitică Dragomir într-o conferinţă de presă.

Potrivit Adevarul, Dumitru Dragomir negociază cu Orange. Cunoscuta companie de telefonie a intrat recent pe piaţa serviciilor de retransmisie televiziune prin satelit (DTH) şi pentru a-şi mări numărul de clienţi ar putea transmite meciurile din Liga 1 pentru următoarele 3 sezoane, printr-un nou post tv ce poate fi urmărit doar în reţeaua Orange.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel