SURPRIZĂ pentru GORGHIU. CINE a venit la mitingul PNL - UPDATE

Alina Gorghiu a avut parte de o surpriză la mitingul PNL.

VEZI ȘI: Leon Dănăilă, GAFĂ despre CIOLOȘ la mitingul PNL

Politiciana a spus că se bucură nespus de mult că fiul ei este prezent la evenimentul liberalilor.

"Am două motive de mare bucurie. Primul motiv este că gămălia mea împlinește astăzi șase luni și este undeva în public la primul miting liberal. Al doilea motiv, politic de data aceasta, este faptul că astăzi cu România 100, cu cei 100 de oameni nevoi, cu un PNL care înțelege nevoile societății românești începem acea revoluție pașnică a cuvântului dat, a respectului pentru fiecare român, a decenței față de oricine vrea să trăiască în această țară. Este o revoluție a responsabilității, o revoluție pe care ne-o dorim cu toții și pe care o vom duce înainte cu Dacian Cioloș prim-ministru.

Vorbesc de PNL cu mare mândrie. A fost făcut de oamenii care au participat la Revoluția din 1848. Nu au câștigat atunci, dar au câștigat viitorul României. Sub un premier liberal s-a înfăptuit Marea Unire. După '89, tot o mână de liberali au refăcut Partidul Național Liberal, oameni care au stat în închisorile comuniste, care au suportat atrocități ale unor instituții de 45 de ani din comunism. Astăzi, la aproape 100 de ani de la Marea Unirea, avem obligații față de fiecare român. Avem obligația să dăm un raport de activitate pozitiv. Sper ca atunci când vom da acest raport, România să fie guvernată de un prim-ministru liberal, România să aibă autostrăzi care să treacă Carpații.

România trebuie să aibă oameni mândri, medici și profesori care să nu plece în țări din Europa, să aibă salarii decente. Îmi doresc familii active în România care să poată să meargă la lucru în timp ce copilul lor stă la programul generalizat școală după școală. Îmi doresc o România dreaptă, normală. Îmi doresc o Românie în care bunicii să își poată duce nepoții la teatru fără să-și rupă jumătate de pâine de la gură. Îmi doresc bun simț și da, îmi doresc să văd că fiecare dintre noi se întreabă astăzi ce poate da României, nu ce dă statul român fiecăruia dintre noi", a zis Alina Gorghiu.

Atac la PSD

"Niciodată nu au fost atât de mari diferenţele între noi şi PSD. (...) PSD se hrăneşte din disperare, din sărăcie, din regrete. Dragii mei liberali, haideţi să facem cumva să-i penalizăm atunci când vând iluzii. Iluzia şi traficul de iluzie nu dor acum în campanie, o să-i doară pe români imediat după. Avem obligaţia să spunem tuturor că mârlănia în politică nu mai are ce să caute. Vreau atunci când se vorbeşte de lucrul românesc să pun semnul egal cu lucrul bine făcut. Merităm atâta lucru, după 27 de ani. Putem da atât cât putem face. Dacă minţim, dacă supralicităm, dacă vindem iluzii, înseamnă că nu suntem noi cei care ne ridicăm la înălţimea unei naţii care are cetăţeni valoroşi şi cu aspiraţii, o naţiune care are cetăţeni cu speranţe, principii şi valori merită o clasă politică la acea înălţime. Dumnezeu să ne ajute şi să ne dea România la 100 de ani cu un premier liberal!", a conchis preşedintele PNL.

[citeste si]

Aproximativ 20.000 de persoane s-au adunat în Piața Revoluției, la mitingul PNL de lansare a candidaților la alegerile parlamentare și a programului de guvernare, mulți dintre participanți arborând mesaje de susținere pentru Dacian Cioloș.

"Sper, îmi doresc să avem în sfârșit un Parlament în care toți parlamentarii să lucreze pentru oameni. Absolut toți", a spus premierul.

El a adăugat că românii trebuie să înțeleagă și faptul că soarta țării depinde și de acțiunile lor.

"Aș încheia spunând că unii oameni spuneau 'Vrem România înapoi'. Eu cred că, mai mult ca oricând, având România noastră — și nu trebuie să o cerem cuiva — asumându-ne România noastră, e bine să vrem 'o Românie înainte'", a încheiat Dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel