Surpriză la Delfinariul din Constanța

Vizitatorii Delfinariului din Constanța vor avea parte de o surpriză, începând cu luna octombrie.

McDonald’s România deschide cea de-a zecea cafenea McCafé din țară, amenajată în incinta restaurantului McDonald’s Delfinariu din Constanța. Începând cu luna octombrie, consumatorii care vor trece pragul restaurantului se vor putea bucura, în orice moment al zilei, de numeroase sortimente de cafea, alături de o colecție specială de deserturi.

McDonald’s România continuă extinderea lanțului de cafenele McCafé în țară, aducând astfel mai aproape de consumatori un meniu specializat și cafele de calitate, într-un decor primitor, adecvat oricărei întâlniri. Atât prin spațiul special creat în cadrul restaurantelor McDonald’s, cât și prin servirea elegantă, în căni de porțelan și prin oferta unică de deserturi, cafenelele McCafé fac din fiecare experiență McDonald’s una cu adevărat specială.

”În evoluția sa, McDonald’s urmează un principiu simplu, bazat pe ascultarea dorințelor clienților: ei sunt cei care ne dictează încotro trebuie să se îndrepte inițiativele noastre. Pentru că încă de la lansarea primului McCafé din România au fost alături de noi, am continuat să investim în extinderea acestui concept astfel încât astăzi numărăm 10 cafenele McCafé”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Lansarea lanțului de cafenele McCafé în România a avut loc în decembrie 2010 – odată cu deschiderea primului McCafé din țară, în cadrul restaurantului McDonald’s din magazinul Unirea, București. În prezent, McDonald’s numără trei cafenele McCafé în țară și șapte în București.

 Calitatea la McDonald’s

 Cafeaua folosită de McDonald’s este 100% cafea Arabica, proaspăt măcinată şi preparată la comanda clientului. Pentru a obţine o savoare perfectă, boabele de cafea sunt atent selecţionate şi provin din regiuni ale globului care au condiţiile optime de climă: America Centrală sau de Sud, din ferme certificate Rainforest Alliance.

 Rainforest Alliance este o organizație non-profit, recunoscută la nivel internațional, care ocordă certificare doar acelor ferme care îndeplinesc cele mai înalte standarde de responsabilitate socială şi protecţie a mediului, printre care condiţii de muncă optime, durabile pentru agricultori şi lucrători şi, de asemenea, grijă faţă de mediu.

 Despre McDonald’s România

 McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 66 de restaurante în 21 de oraşe – 31 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel