Surpriză de proporții la Scena misterelor: "I s-a scurs "sângele". A stat trei ore fără respire... "

Scena misterelor, 21 martie. Concurenții și telespectatorii vor avea parte de o mega-surpriză, joi, 21 martie, la "Scena misterelor".

Scena misterelor, 21 martie. "În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă "sângele" de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc", spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Vezi și: Dietă Nicoleta Luciu. Slăbești 3 kilograme în 6 zile

Scena misterelor, 21 martie. Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la "Scena misterelor", iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

Scena misterelor, 21 martie. Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție "Scena misterelor", prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel