Surpriză de proporții la Power Couple: "Am împietrit!"/ "Ne-a întors pe dos, nu ne așteptam la asta"

Reacții surprinzătoare și schimbări de strategie, în această seară, la Antena 1, la începutul săptămânii finale Power Couple România.

Cuplurile rămase în joc au parte de o surpriză de proporții: se întorc perechile eliminate în etapele anterioare. Toate planurile sunt date peste cap de anunțul lui Dani Oțil: unul dintre cuplurile care se întorc la vilă va reintra în competiție. Despre cine este vorba și cum se va lua această decizie telespectatorii vor afla diseară, de la 20:30, într-o ediție explozivă a reality show-ului, care aduce și prima probă din săptămâna finală. 

”După ce-au fost îmbrățișările revederii, prietenia a dispărut subit”

Pe de-o parte, unii speră la o nouă șansă în cea mai intensă competiție a cuplurilor, de cealaltă parte, perechile ajunse în ultima etapă sunt gata de orice pentru a-și păstra locul și a ajunge în Marea Finală. Se anunță vremuri grele, așadar, la vila din Gozo, unde CRBL și soția lui, Elena, Cristi și Gabriela Iacob, Roxana Blenche și Cătălin Bucur, Lino Golden și Delia, dar și Daiana Anghel și Sorin Gonțea își fac apariția în ediția de diseară a reality show-ului, care va scoate la iveală cele mai sincere reacții.

”Foarte norocoase au fost echipele”, a punctat Elena, soția lui CRBL, în legătură cu ieșirea lor din concurs în prima săptămână. „Și-au dat seama atunci că, dacă nu mă dau afară, poate nu mai au șansa asta niciodată. Dar cum ar fi să ne-ntoarcem în joc?”, a comentat CRBL. ”După ce-au fost îmbrățișările revederii, prietenia a dispărut subit”, a declarat Delia, logodnica lui Lino. ”Nu aș vrea să mă întorc, pentru că eu am o criză destul de urâtă de spate în acest moment, pe de altă parte, este o ocazie cu care nu ne vom mai întâlni”, a spus Daiana Anghel. 

”Am împietrit când i-am văzut"

Pentru Radu Siffredi și Oana Matache, Emi și Mădălina Popescu, Eliza și Cosmin Natanticu, dar și Ana și Tudor Ionescu, cele patru cupluri aflate în continuare în competiție, răsturnarea de situație este una extrem de incomodă. ”Am împietrit când i-am văzut, pentru că aveam impresia că ultima dată îi văzusem în urmă cu un an”, a spus Radu Siffredi. ”Ne-a întors pe dos, nu ne așteptam la asta”, a adăugat Oana Matache. ”Sincer, eu consider că nu mai au ce căuta aici, au pierdut. Mă poate judeca oricine, dar acesta e adevărul, suntem într-un concurs”, a fost comentariul lui Emi. 

Cine se va întoarce în competiție și cum se va lua această decizie telespectatorii vor afla diseară, de la 20:30, într-o ediție explozivă a reality show-ului, care aduce și prima probă din săptămâna finală. Domnii construiesc cinci enunțuri din emoticoane, iar doamnele trebuie să decripteze mesajele legate de viața de cuplu, selectând cuvintele potrivite de pe un panou aflat la înălțime, unde ajung doar cu ajutorul partenerilor. Pentru ca ele să se înalțe cât mai mult, ei trebuie să se scufunde într-un butoi cu apă, fiind legați cu capul în jos. Urmează, așadar, încă o probă nebună marca Power Couple, numită ”Mă înec în dragostea ta”! Ritmul va fi cu mult mai alert acum. Cuplul aflat pe primul loc va încasa un bonus mult mai mare, iar cel de pe ultimul loc iese din concurs fără vot, pe loc. Fiecare probă a săptămânii finale este eliminatorie - miercuri, în Marea Finală, fiind decernat primul trofeu Power Couple România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel