SUPERCUPA ROMÂNIEI STEAUA - ASTRA 1-1 (4-6 după penalty-uri): COSTEL GÂLCĂ a debutat cu un eșec pe banca Stelei

Astra a câștigat, vineri seara, pe Arena Națională, Supercupa României. Giurgiuvenii au învins Steaua cu scorul 6-4, după loviturile de departajare. Scorul a fost 1-1 după timpul regulamentar și s-a menținut și în cele două reprize de prelungiri.

Giurgiuvenii au început curajos partida, însă au redus motoarele şi le-au permis roș-albaștrilor să treacă la inițiativa meciului. Enache a fost blocat de Arlauskis, iar pe rând, Stanciu, Chipciu şi Iancu au trecut pe lângă deschiderea scorului.

Înainte de pauză, Tănase a inventat o pasă genială pentru Chipciu, care a șutat în diagonală, la colțul lung, și l-a învins pe Lung jr.

Daniel Isăilă a mutat ofesiv la pauză, introducându-i pe De Amorim şi Fatai, potrivit gsp.ro. Steaua a continuat însă să fie mai periculoasă și în startul părții secunde.

Același Chipciu l-a întins serios pe Lung jr. (min. 65), dar giurgiuvenii au marcat surprinzător. Ben Youssef a centrat, Enache a profitat de ieşirea greşită la ofsaid a steliştilor şi a egalat cu o deviere superbă cu capul.

În reprizele de prelungire s-a menținut scorul de 1-1, astfel că Steaua şi Astra au ajuns la penalty-uri, unde singurul care a ratat a fost Filip, în vreme ce giurgiuvenii au executat fără greșeală și s-au impus, la fel ca în Finala Cupei României.

Echipe de start

Steaua: Arlauskis - Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, L. Filip  - Chipciu, N. Stanciu, Tănase - G. Iancu. Rezerve: Cojocaru, Toşca, Pârvulescu, I. Neagu, Keşeru, Vâlceanu. Antrenor: Costel Gâlcă.


Astra: S. Lung jr. - Yahaya, Ben Youssef, V. Găman, J. Morais - Laban, Takayuki - Enache, Budescu, M. Cristescu- Bukari. Rezerve: D. Coman, Fatai, Oros, Al. Ioniţă II, De Amorim
Antrenor: Daniel Isăilă.

Vezi și: Astra Giurgiu a câștigat Finala Cupei României cu Steaua, la penalty-uri, scor 4-2 (0-0)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel